divendres, 5 d’agost del 2011

XAI AMB VINAGRE


Una recepta molt ràpida amb carn de xai, per no passar calor!
 
Ingredients:

3 o 4 talls de cuixa de xai per persona
5 grans d'all
100 ml de vinagre
3 cullerades grosses de farina
oli, sal i pebre

S'enfarinen els talls de xai salats i empebrats. Es fregeixen en una cassola amb oli, es treuen i es reserven. A la mateixa cassola s'hi posen els grans d'all picats i el vinagre dissolt amb una mica de farina. Es cou fins que quedi una salsa espessa. S'hi torna a posar el xai i s'hi aboca una mica d'aigua per tal que cogui tot plegat entre 5 i 10 minuts a foc ben baix, tot vigilant que no s'enganxi del fons.


13 comentaris:

  1. Ostres xai amb vinagre?? Quina combinació però per les fotos és veu deliciós.

    Bon estiu!

    ResponElimina
  2. Ostres, fa molt que no mengem xai. No ser què em passa amb la carn que no passo del llom de porc, el pollastre i el gall d'indi, cada cop sóc menys carnívora, però aquest plat té una bona pinta!
    Bon cap de setmana guapa!!!

    ResponElimina
  3. Que rico!!! Me encanta la combinación del saborcito del cordero con el vinagre y el ajo!!
    Besitos

    ResponElimina
  4. Amb vinagre no l'hi fet mai, però la pinta es molt bona.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Oh! Que bo aquest Xai, és una de les carns favorites del meu marit, la faré pròximament. Petons

    ResponElimina
  6. Es una recepta molt curiosa. Al guisat de conill si que li poso vinagre però no pensaba que li podia anar bé al be. M´ho apunto.
    Bon cap de setmana!!

    ResponElimina
  7. El xai es una de les poques (poquíssimes carns vermelles) que m'agraden. Aquest plat pinta fantàstic.
    Una abraçada

    ResponElimina
  8. Quina recepta més sorprenent...pensava que es tractava d'un escabetx però això va més enllà...un platet ja me'l menjaria ara mateix!

    ResponElimina
  9. Sobta d'entrada aquesta recepta, però veient lo ràpida que és i la bona pinta que té un cop acabada, sembla que ha de ser boníssima!
    Petons

    ResponElimina
  10. Ràpida, ara que al estiu no bé massa de gust estar cuinan, s'agraeix'an receptes ràpides i sobre tot bones.
    Petons i bon estiu

    ResponElimina
  11. Jo no sóc molt de vinagres, ara que quan es troba l'equilibri i no queda massa àcid aleshores sí. I realment tens raó que és ràpida i simple aquesta recepta: bona per a les vacances, que tenim molta feina per a visitar, veure i fer hehehe

    ResponElimina
  12. Debe quedar super blando!!....que sabroso y jugoso se ve!!.......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  13. Acabo de conocerte por el blog de recetas de cocina y me ha gustado tanto el tuyo que me quedo por aquí como seguidora. Besos.

    ResponElimina