dilluns, 12 d’abril del 2010

CARPACCIO DE VEDELLA


Quan hi ha carpaccio de vedella, l'Ariadna no pot entrar a la cuina. Ella mateixa s'ho té prohibit. No, mare, no m'ho facis això. No, mare, no pot ser que avui mengem carpaccio per dinar. No, mare, no, que no em podré aguantar.
I les ninetes dels ulls més grosses que mai, i la gana, més ferotge que mai!

Ingredients:

un tros de vedella tallada molt fina
suc de llimona
oli, sal i pebre
herbes provençals
formatge parmesà
torradetes
mantega

Ens podem preparar la carn nosaltres mateixos amb la màquina de tallar embotit o demanar a la carnisseria que ens tallin un tros de vedella ben fina. Si ho fem a casa, va bé posar la carn al congelador abans de fer-ne làmines.
Col·loquem el carpaccio en un plat i l'amanim amb suc de llimona, oli, sal i pebre. L'empolsem amb herbes provençals. El tapem amb paper film i el deixem un parell d'hores a la nevera.
En el moment de servir ratllem formatge parmesà i el distribuïm per sobre el carpaccio. L'acompanyem amb torradetes untades amb mantega.

1 comentari:

  1. NYAAM NYAAM NYAAM NYAAM NYAAM NYAAM NYAAM NYAAM NYAAM NYAAM NYAAM NYAAM NYAAM NYAAM NYAAM NYAAM NYAAM NYAAM!!!
    :P:P:P que boo!!!
    de veritat, no m'ho pots fer això! és boníssimmmmmmmMMMMMMmmmmmmmmMMMMMMMMMMmmmmmmmmm!!!

    Ariadna ;)

    ResponElimina