dissabte, 24 d’abril del 2010

PANETS AMB OLI


La meva estimada panificadora i jo continuem amb el bon rotllo. Aquests panets amb oli en són una altra mostra. Poses els ingredients a la maquineta, prems un botonet i ella va fent. Després, amb molta tendresa, dónes forma als panets, els deixes créixer una estona i el forn fa la resta. Què més vols?

Ingredients:

265 ml d'aigua
2 culleradetes de sal
2 culleradetes de sucre
4 cullerades d'oli
480 g de farina
1 sobre de llevat sec per pa

Es posen els ingredients a la panificadora seguint l'ordre de la recepta. Es connecta el programa 11 (el que amassa i lleva) i quan està (una hora i mitja) es treu la massa, es posa sobre una superfície enfarinada i es van formant els panets que es van col·locant en una plata de forn que haurem folrat amb paper sulfuritzat. Es pinten amb oli i, si es vol, s'empolsen amb una mica de farina per sobre (així queden molt autèntics). Es deixen reposar entre mitja hora i una hora i es couen entre 15 i 20 minuts a uns 190º.

4 comentaris:

  1. Fer pa a casa es molt gratificant, l'oloreta que surt del forn mentre es cou es delicosa... Aquests panets han de ser perfectes per prepara uns entrepans bonisisims per anar d'excursio!

    ResponElimina
  2. Pues yo quisiera una panificadora .... que lo que he hecho de masa ha sido con las manos ...
    Unos panecillos divinos!
    Besosssss

    ResponElimina
  3. T' han quedat molt macos aquests panets! jo també hi tinc molt bon rotllo amb la pani,la faig servir moltíssim i la cuido com un pollet.

    ResponElimina