divendres, 4 de febrer del 2011

BAVARESA DE FORMATGE FRESC I MANGO


Capes de fruita tropical, lluminoses com el sol que tant desitjo, i capes de formatge nivi com la gebrada del nostre pa de cada dia d'aquest temps de fred. Al damunt, el color vermell de les primeres maduixes, que anuncien molt tímidament la propera primavera: encara falta més d'un mes...


Ingredients:

5 fulls de gelatina
50 ml d'aigua
150 g de formatge fresc
40 g de sucre
un mango
unes quantes maduixes

Es deixen uns minuts els fulls de gelatina en remull en un bol amb aigua freda, fins que quedin tous. Mentre, es posa un cassó al foc amb l'aigua i el sucre. Quan bull, es retira del foc i s'hi incorporen els fulls de gelatina d'un en un, tot remenant-ho bé perquè es fonguin.
Es barreja la meitat d'aquesta preparació amb el formatge fresc i es barreja bé, que quedi tot ben unit. L'altra meitat s'amalgama amb la polpa del mango que haurem triturat prèviament. Es posa una capa de formatge fresc a cada got i es deixa al congelador uns minuts fins que qualli una mica. Tot seguit, s'hi disposa una part del preparat de mango. Es torna a repetir la mateixa operació fins a obtenir les capes que desitgem. Es guarden els gots a la nevera fins el moment de servir que és quan s'hi dóna el toc final amb unes quantes maduixes tallades petitones.

Ofereixo aquesta copa al blog de La cuina de l'Eri per agrair el premi que m'ha atorgat, però sobretot per les paraules tan precioses que m'ha dedicat: gràcies de tot cor!



32 comentaris:

  1. Una combinació excelent i la presnetació t'ha quedat magnífica!!

    Un petó i bon cap de setmana :)

    ResponElimina
  2. Enhorabuena por el premio y también por esa copa de postre tan bien presentada y rica que se ve. besos y buen finde...

    ResponElimina
  3. Oh quin postre més bo, i servit en copes queda genial!! Me l'apunto, que trobo que és una combinació de sabors molt bona i sempre busco postres així per acabar els dinars!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Quina combinació més temptadora!! I com m'agraden les maduixes, ahir no em vaig poder ressistir i en vaig comprar unes quantes a preu d'or, això si! Enhorabona per aquest premi. Un petó, Paula

    ResponElimina
  5. Ummm quina descripció més temptadora fas de la teva recepta!!! m´agraden molt les fruites als postres...un petonet

    ResponElimina
  6. mmmmmmmmmmmm.....che abbinamento super!ciao!

    ResponElimina
  7. Que bó MªAngels i que refrescant, enhorabona pel premi te'l merèixes!!!

    Judith

    ResponElimina
  8. Bon dia M.Àngels,
    Moltes gràcies! Com sabies que el mango juntament amb la mandarina són les meves fruites preferides? La teva Bavaresa de llimona ja l'he fet, però aquesta segur que la preparo per algun dia especial. Petonets i bon cap de setmana,

    ResponElimina
  9. Quina bona pinta!!!! I com ens agrada el mango!!!!! Una abraçada

    ResponElimina
  10. Unes postres delicioses!!! i molt be presentades.
    Felicitats, pel teu premi!!

    bon cap de setmana
    un petonet

    ResponElimina
  11. Una delicia, ya empiezan a apetecer estos postres fresquitos y ligeros.

    Bicos

    ResponElimina
  12. felicidades por el premio...me quedo con un vasito,con tu permiso

    ResponElimina
  13. Ho has tornat a fer!!!! , una entrada irresistible!, vistosa, fresca, temptadora, natural i refrescant... No hi ha dret, em segueixes donant feina... Una abraçada Angels!

    ResponElimina
  14. Però quina delícia. Quin contrast més exquisit entre el formatge fresc i el mango. Me l'apunto perquè la faré seguríssim. S em'ha fet la boca aigua!
    petons!

    ResponElimina
  15. Tenen molt bona pinta aquestes copes, segur que el seu sabor m'agrada molt.
    Felicitats pel premi.
    Petons.

    ResponElimina
  16. Una presentació fabulosa,per unes postres amb una combinacio deliciosa.

    ResponElimina
  17. Mejor nos ofreces la copa a todos y no solo al blog del premio, jajaja..¡que tengo envidiaaaa!! vaya ricura, por Dios!!

    ResponElimina
  18. Quina delicia!! i ja no parlem de la presentació!!!

    Petonassos

    Miel

    ResponElimina
  19. Que bo!!!Estos postres tan refrescantes son los que mas me gustan....ademas,queda precioso con tanto color.
    Besets.

    ResponElimina
  20. Se m'han quedat els ulls enganxats a la pantalla ... ¡Que postres tan ric!

    ResponElimina
  21. Hum! Ja s'acosta la primavera i venen de gust aquestes postres de fruita fresca.

    ResponElimina
  22. une verrine colorée et dessert bien frais
    j'en raffole
    bonne soirée

    ResponElimina
  23. Debe estar buenísimo y además la presentación es de 10, vaya para quedar muy, muy bien. Petons

    ResponElimina
  24. Aquestes psotres són les meves preferides, sanes, senzilles, legants, refrescants i exquisides...

    ResponElimina
  25. unes postres delicioses! impossible resistir-se

    ResponElimina
  26. Quina`proposta!!! Sempre he trobat fantàstiques les receptes de postres en copa, i la teva és fantàstica!!!! Ai si la ´tingués davant... petonets

    ResponElimina
  27. Quines postres més bones!!! i amb quins colors més vistosos queda!!

    ResponElimina
  28. Una temptació forta, molt forta!!

    ResponElimina
  29. esplendit!!! aquest gotet!! me l'apunto....
    Una abraçada

    ResponElimina
  30. T'ha quedat molt polit , sa i elegant. En quan tenguem maduixes la penso fer. Una abraçada

    ResponElimina
  31. Hola guapa tu

    quines bones vibracions que bona aquest postres,. hummm
    segur que estava deliciós,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina