dilluns, 10 de maig del 2010

AMANIDA AMB MANGO I PERNIL D'ÀNEC


Fades de la primavera: digueu-li al sol que surti, sisplau, i que s'hi quedi uns quants dies, si més no! Expliqueu-li que volem veure com brillen els prats, que trobem a faltar la caloreta dels migdies, que els armaris ja estan tips de la roba d'hivern, que volem sortir a gaudir de la primavera els caps de setmana, i sobretot, que tenim un desig enorme de menjar amanides fresquetes!


Ingredients:

unes quantes fulles d'escarola
unes quantes fulles de ruca
1 mango
150 g de pernil d'ànec
4 cullerades d'oli
1 cullerada de vinagre
sal
1 culleradeta de mel

Es prepara una vinagreta amb l'oli, el vinagre i la sal. S'hi afegeix una culleradeta de mel. Es fa un llit amb les fulles de l'escarola i la ruca. S'hi barreja el mango tallat a quadradets petitons. Al damunt s'hi posen les llesquetes de pernil d'ànec. S'amaneix tot amb la vinagreta de mel.

16 comentaris:

  1. Amén!
    Quines ganes tinc també de que s'instal·li la caloreta d'una vegada.

    Quina bona pinta aquesta amanida...

    ResponElimina
  2. Que bé per l'estiu, quan vingui la caloreta.
    Ptns

    ResponElimina
  3. Una amanida freca i saludable, que no li faria cap lleig ni amb el cel ple de nuvols... però d'acord.... millor amb màniga curta !!!...
    Records

    ResponElimina
  4. Quina bona combinació el mango amb el pernil d'ànec, una amanida de luxe. Petonets

    ResponElimina
  5. Ara ja venen de gust les amanides, i aquesta fa una pinta ideal!
    ptns.

    ResponElimina
  6. M'agraden tots els ingredients, així que m'agrada l'amanida!

    ResponElimina
  7. Quina combinació més bona, afegir fruita a l'amanida cada dia m'agrada més i el mango amb el pernilet ha de ser definitiu!a reveure!

    ResponElimina
  8. Aqui a Florida ja fa molta calor, aquesta amanida m'anira molt be.
    Moltes gracies

    ResponElimina
  9. Una amanida fantastica!! I a mes a mes, amb uns colors preciosos.
    Petons!

    ResponElimina
  10. Como se antoja la ensalada con el calorcito!
    saludos

    ResponElimina
  11. què bona aquesta amanida! a mi el pernil d'ànec m'encanta.
    pt!

    ResponElimina
  12. Una recepta ben llaugera i sucosa... crec que convenceràs les fades perquè, d'una vegada, isca i lluesca el sol de la primavera!

    Una besada!

    ResponElimina
  13. Molt facil ideal per la meva dieta.

    ResponElimina
  14. Aquestes amanides són molt bones, i ara pel bon temps són ideals. El pernil d'ànec és molt bo, tinc la recepta, a veure si la penjo al bloc.
    Petons

    ResponElimina
  15. Como me gustan las ensaladas, e encantan las ideas nuevas, gracias guapa.
    Bss

    ResponElimina
  16. Una ensalada sabrosa de verdad. El mango es una fruta especial.

    Un saludo.

    ResponElimina